Gratis sikkerhedstjek2019-05-21T08:33:40+00:00

Gratis sikkerhedstjek

Hvordan er din sikkerhed?

Er du i tvivl om, hvordan din sikkerhed er derhjemme? Om du er forsikret nok mod ubudne gæster, eller om du har brug for mindre udstyr end du har i dag?

Med et sikkerhedstjek vil dit hjem blive undersøgt for, hvilke sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der vil være en god ide for dig at tage. Måske dit hjem allerede er sikret nok, og måske du har brug for lidt ekstra for at føle dig helt sikker.

Hvis du ønsker et sikkerhedstjek, så vil vi fra SK Låse komme forbi dit hjem, når du har tid. Sammen taler vi om, hvad du selv har gjort dig af tanker. Og vi vil gennemgå vores ideer med dig.

Ønsker du efterfølgende at få implementeret den eller de løsninger, vi præsenterer for dig, så kan vi naturligvis også hjælpe med dette.

Alle spørgsmål er velkomne.

Ring & bestil gratis sikkerhedstjek

Helt gratis & uden forpligtelser

Sikkerhedstjekket er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Det betyder for dig, at hvis din sikkerhed fungerer og er i top, så vil vi ikke forsøge at sælge dig noget, du ikke har brug for.

Måske vi vil anbefale en løsning, vi mener er bedre. Men det er altid op til dig, om du ønsker løsningen eller ej.

Du kan nemt anmode om et gratis sikkerhedstjek ved at udfylde formularen til højre. Eller du kan give os et kald på tlf.: +45 71 99 56 40

Gratis sikkerhedstjek

Vi kommer ud og foretager et gratis & uforpligtende sikkerhedstjek. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.