★★★★★

5 stjerner baseret på 17 anmeldeser

Låsesmed Greve

Din sikkerhedsgodkendte låsesmed i Greve og omegn

Erfaren og specialiseret låsesmed tæt på dig

Hos SK Låse bestræber vi os på god og hurtig service. Med hovedsæde i Ishøj er vi hos dig i Greve indenfor meget kort tid.

Har du brug for en låsesmed i Greve Kommune, så kan du med fordel kontakte SK Låse. SK Låse er en autoriseret låsesmed, der har fokus på kvalitet og sikkerhed.

Vi er klar på enhver opgave og kører først igen når låsene fungere 100%, så du er sikret. SK Låse er specialiseret indenfor en række avancerede låsesystemer, som øger din sikkerhed både privat og som erhverv.

Hos SK Låse er vi klar på enhver opgave, grundet vores ekspertise i låse, låsesystemer, gitteløsninger, værdi- og brandskabe.

 

Vi tilbyder også separat salg/køb af en række forskellige låse, låsesystemer, brand- og værdiskabe, som alle er forsikringsgodkendt.

Hvorfor er et sikkerhedstjek vigtigt?

Trods at din lås virker, er det ikke sikkert, at den kan bestå et sikkerhedstjek. Er der skader på din lås, er den over 10 år gammel, eller er din lås af cylinder med 5 stifter, anbefales det at få opdateret din sikkerhed. Er du i tvivl om hvorvidt din bolig er sikker? Gennem vores låsesmed i Greve kan du få en låsesmed ud til et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek, hvor at du vejledes og rådgives i hvad den bedst mulige løsning for dig er.

De fleste låse er i dag låse med cylinder med 5 stifter. Låsene ses især i ældre boliger. Sikkerheden ved denne form for lås er lav, da den er meget nem at bryde op, og let at kopiere. Låse med 5 stifter kan genkendes på at dens nøgle har et rundt hoved og kun 5 stifter. Det anbefales at få udskiftet låsen til en lås med cylinder med mindst 6 stifter. Denne lås kan genkendes på at nøglehovedet er formet som en trapez. Denne lås er langt mere sikker.

Det anbefales også at få installeret låse på terrassedøre, vinduer, samt en ekstra lås på hoveddøren. Det gør det mere vanskeligt for tyvene at bryde ind.


Opdater din sikkerhed, kontakt din lokale låsesmed i Greve i dag for et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.

Har du fået sikkerhedstjekket din bolig eller virksomhed?

Tøv ikke med at kontakt os for et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek som vi altid tilbyder til vores kunder i Greve Kommune.

Vores erfarne og professionelle låsesmede er eksperter indenfor låse og systemer, og er klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan stille disse under det gratis sikkerhedstjek eller over tlf: 71 99 56 40.

Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål, booking af gratis sikkerhedstjek eller hvis du har brug for en låsesmed til aktuelle opgaver.

Vi sidder klar ved telefonen!

Derudover kan du kontakte os på mail: info@sklaase.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden og så ringer vi dig op indenfor 24 timer

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Vi kører ud til dig i Greve og foretager et gratis & uforpligtende sikkerhedstjek

Låsesmed i Greve året rundt

SK Låse tilbyder service døgnet rundt, 365 dage om året i Greve Kommune. Ring til os uanset tid på dagen, for at få hjælp til oplukning af låse. Udenfor de normale arbejdstider vil du komme i kontakt med vores døgnvagt.

Døgnvagten kan klare enhver form for oplukning af låse i Greve Kommune, grundet den høje erfaring og reservedele i servicebilen. Med en afstand på cirka 10 km, er vi hurtigt fremme ved dig og klar til at lukke dig ind i din bolig uanset om nøglen er knækket, låsen er ødelagt eller en helt anden årsag.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en låsesmed i Greve.

Se et udvalg af vores låse

Ruko 1601 kasselås

Anbefales til døre under 40mm tykkelse

Ruko 1622 kasselås

Anbefales til døre under 40mm tykke

Ekstralås

Anbefales til døre der er over 40mm tykke

Ruko 7810 Codehandle

Kodelås til terrassedøre og vinduer

Hoveddørslås

Anbefales til døre der er mere end 40mm tykke

Ruko 7812 Terrassedørslås

Aflåseligt håndtag til terrassedøre

Lindrucker vindueslås

Solid aflåsning til vinduer