★★★★★

5 stjerner baseret på 17 anmeldeser

Låsesmed Ballerup

Din godkendte låsesmed i Ballerup og omegn

Professionel og autoriseret låsesmed Ballerup

Hos SK Låse går vi op i vores arbejde.

Vi nyder at hjælpe vores kunder, og yder altid en god låseservice. Gennem tæt dialog med vores kunder, ved du præcis hvornår vi ankommer til din ejendom.

Få hjælp til låse & låsesystemer, værdi- & brandskabe, nøglebestilling og et gratis sikkerhedstjek.

For os er din sikker- og tryghed 1. prioritet. Vi ønsker dig en optimal tryghed, hvor du føler dig sikker i dit eget hjem. Vi er din lokale låsesmed Ballerup.

Har du nogle spørgsmål til os og vores services, så er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktoplysninger eller kontaktformularen.

Er din bolig sikker?

Har du låse over 10 år gamle, er der stor risiko for at de er slidte, og derfor nemme at bryde op. Har du mistet en nøgle, eller er du lige flyttet, kan det også være en god idé at få omkodet eller skiftet dine låse. Så er du sikker på, at du er den eneste med adgang til din bolig.

For øget sikkerhed anbefales flere låse på dine døre, samt låse på både hoveddør, terrassedør og vindueslås. Det er med til at sende et signal til tyven om, at det kan være svært at bryde ind. Der anbefales Ruko 1601 kasselås eller Ruko 1622 kasselås, hoveddørslås og ekstralås på døre der er over 40 mm. tykke. Få din lokale låsesmed fra Ballerup ud for at give en vurdering af den bedste løsning til dig.

Låse med lav sikkerheds-niveau kan genkendes på at dens nøgle har et rundt hoved og kun 5 stifter. Denne form for lås er nem for tyven at bryde op, og er en nøgle, der meget let kan kopieres. Låse med en cylinder med mindst 6 stifter og med en nøgle med trapez hoved hertil er langt mere sikker.

Har din nøgle et rundt hoved? Så anbefales det at få professionelle fagmænd til at tage et kig på din lås – bare for en sikkerheds skyld.

Vær sikker på at din boligs sikkerheds-niveau er høj. Få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek. Vi giver dig vejledning og rådgivning til den løsning, der passer bedst til din bolig.

Gå ikke på kompromis med sikkerheden i dit hjem. Undgå ubudne gæster gennem et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek. Kontakt din lokale låsesmed i Ballerup, og lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til dine behov.

Døgnvagt 365 dage om året i Ballerup

SK Låse tilbyder alle vores nuværende og potentielle kunder en døgnvagt i Ballerup og omegn. Døgnvagten er til rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Denne service er til dig som uden for normale åbningstider har knækket, mistet eller på anden måde beskadiget din nøgle, så du er låst ude fra din bolig.

Døgnvagten ankommer altid i en servicebil, som er fyldt med reservedele og låsesystemer. Hermed kan du hurtigt og nemt få skiftet låsen ud, uanset mærke og tilstand.

Vores døgnvagt opholder sig primært i Ishøj, men kører gerne til Ballerup for at hjælpe dig med dine låse.

Står du og har akut brug for en låsesmed i Ballerup og omegn? Kontakt os hurtigst muligt, vi er klar til at modtage din henvendelse.

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Vi kører ud til dig i Ballerup og foretager et gratis & uforpligtende sikkerhedstjek

Låsesmed i Ballerup til private og erhverv

Hos SK Låse står vi både til rådighed for private, såvel som erhverv. Så hvis du sidder i en virksomhed, skole, institution, boligforening eller det offentlige og skal bruge en låsesmed i Ballerup eller omegn, så står vi klar til at rykke ud.

Hvis arbejdspladsen har mange indeholder mange værdigenstande, vil vi med glæde hjælpe dig med at give dig mere sikkerhed.

Det samme gælder naturligvis hvis din private bolig kunne have brug for at tjek af en låsesmed i Ballerup eller omegn.

Kontakt din lokale låsesmed i Ballerup for et gratis sikkerhedstjek

Kontakt os for et uforpligtende og gratis sikkerhedstjek af en professionel låsesmed i Ballerup.

Vi kan også tage en uforpligtende snak omkring dine nuværende låse, hvor vi også vil tilbyde dig vores gratis sikkerhedstjek. Her kan vi aftale en dag til besigtigelsen, så vi sammen kan gennemgå din bolig. Her kan vores dygtige ansatte vurdere din nuværende sikkerhed mod ubudne gæster eller andet.

Kontakt os allerede i dag på tlf. nr.: 71 99 56 40 eller på mail: info@sklaase.dk. Du kan også kontakte os igennem vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud på en låsesmed i Ballerup.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se et udvalg af vores låse

Ruko 1601 kasselås

Anbefales til døre under 40mm tykkelse

Ruko 1622 kasselås

Anbefales til døre under 40mm tykke

Ekstralås

Anbefales til døre der er over 40mm tykke

Ruko 7810 Codehandle

Kodelås til terrassedøre og vinduer

Hoveddørslås

Anbefales til døre der er mere end 40mm tykke

Ruko 7812 Terrassedørslås

Aflåseligt håndtag til terrassedøre

Lindrucker vindueslås

Solid aflåsning til vinduer