★★★★★

5 stjerner baseret på 17 anmeldeser

Låsesmed Albertslund

Din specialiserede og erfarne låsesmed i Albertslund og omegn

Autoriseret låsesmed i Albertslund

SK Låse er din lokale låsesmed i Albertslund og omegn.

Vores virksomhed har eksisteret siden 2015, mens vores erfaring har lige rundet 20 år. Vi har specialiseret os indenfor en række låse & systemer, så du både kan få hjælp til almindelige låse, samt komplekse systemer.

Hos SK Låse går vi meget op i din sikkerhed og garanterer derfor at vi altid udfører procedurerne korrekt og efter bogen, så du kan være tryg i dit hjem.

Vi kan hjælpe dig med låse & låsesystemer, værdi- & brandskabe, bestilling af nøgler og et gratis sikkerhedstjek.

Få sikkerhedstjekket dit hjem - helt gratis

Er du utryg ved dine nuværende låse? Er du i tvivl omkring din sikkerhed? Eller er der en helt anden grund til dit behov for et sikkerhedstjek, så rykker vi ud til dig med en låsesmed i Albertslund helt gratis.

Vores gratis sikkerhedstjek består af en besigtigelse, hvor vi tjekker din ejendoms låse og låsesystemer. Når vi sikkerhedstjekker din bolig er det altid med diskretion og respekt omkring din bolig. Vores fokus ligger primært på at sikre mod ubudne gæster, men hvis du har en anden grund til bekymring, er du velkommen til at fortælle om dette ved besigtigelsen.

Under sikkerhedstjekket tilbyder vi rådgivning og ekspertise omkring din nuværende låse, samt hvad en fremtidig lås kan gøre for dig og din sikkerhed. Dog er dette bare en anbefaling, som du kan tage imod eller ikke.

Sikkerhedstjekket er 100% uforpligtende for dig, men hvis du følger vores anbefalinger vil vi meget gerne hjælpe dig.

Vores låsesmed ankommer altid på det aftalte tidspunkt, så du ved præcis hvornår vi dukker op på din ejendom. Når vi ankommer har vi vores servicebil med, som indeholder låse, reservedele og andet, hvis du pludselig fik et behov for en udskiftning eller andet.

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Vi kører ud til dig i Albertslund og foretager et gratis & uforpligtende sikkerhedstjek

Låsesmed i Albertslund til private og erhverv

Er du i tvivl om sikkerheden i dit hjem eller på arbejdspladsen? Hos SK Låse tilbyder vi professionel hjælp fra en kompetent låsesmed i Albertslund til både private og erhverv.

Med vores mange års erfaring og konstante efteruddannelse i branchen, kan vi hjælpe enhver med at få skiftet en lås eller få tjekket op på sikkerheden.

Vi kan blandt andet hjælpe private hjem, boligforeninger, skoler, virksomheder, institutioner og mere.

Har du akut brug for en låsesmed i Albertslund?

SK Låse stiller en døgnvagt til rådighed 24 timer i døgnet 365 dage om året. Det er en service til dig som akut har brug for en låsesmed i Albertslund.

Vores døgnvagt ankommer hurtigst muligt til din adresse, så du nemt og hurtigt kan komme ind i din bolig igen. Denne service er primært til personer som har mistet, knækket eller på anden måde ødelagt deres hovednøgle. Vi ankommer med servicebilen, så du både kan komme ind i din bolig igen, samt få sat en ny lås i, så du trygt kan være hjemme igen.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du skal bruge en låsesmed i Albertslund.

Se et udvalg af vores låse

Ruko 1601 kasselås

Anbefales til døre under 40mm tykkelse

Ruko 1622 kasselås

Anbefales til døre under 40mm tykke

Ekstralås

Anbefales til døre der er over 40mm tykke

Ruko 7810 Codehandle

Kodelås til terrassedøre og vinduer

Hoveddørslås

Anbefales til døre der er mere end 40mm tykke

Ruko 7812 Terrassedørslås

Aflåseligt håndtag til terrassedøre

Lindrucker vindueslås

Solid aflåsning til vinduer